Kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Eerst bespreken we met u van welk materiaal u nieuwe kozijnen wilt hebben. Hout of liever kunststof of aluminium. De Haas Maassluis heeft het! Kiest u voor houten kozijnen dan maken we deze in onze eigen werkplaats. Geheel naar uw wens, in elk model. Met of zonder roeden. Met openslaand of draai-kiepraam. Voorzien van isolatieglas of HR++ glas. De deuren kunnen we zelf maken of u kiest een mooie deur bij een van onze leveranciers. Bijvoorbeeld van NorthgoSkantraeWeekamp of een mooie stijldeur van Bodor. Alle draaiende delen voorzien we van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk veilig wonen.

Kunstof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn kostenbesparend en goed voor het milieu. Door nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen in uw woning heeft u in de toekomst minder onderhoud, minder stookkosten en minder CO2-uitstoot.

Als enige officiele dealer in deze regio van het K-Visionkozijn van de fabrikant Kochs kunnen wij ook uw woning of bedrijfsruimte duurzaam verbeteren.

Het nieuwe profielsysteem K-vision is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt

– Verdiept profiel van 112 mm, ontwikkeld ter vervanging van het houten kozijn.
– Naar buiten of naar binnen draaiende ramen en deuren.
– Uitzetramen, valramen, draai-kiepramen.

Uniek in Nederland: het K-vision Reproline profiel!!

Alle kunststof kozijnen hebben een diagonale lasnaad van 45 graden, maar het K-vision Reproline profiel heeft aan de buitenzijde een loodrechte verbinding precies zoals houten ramen en deuren. Door het uiterlijk van de K-Vison Reproline in combinatie met de Keralit structuurfolie is het kunststof kozijnprofiel niet meer van het houten profiel te onderscheiden.

Wanneer u kiest voor het duurzame gemak van kunststof kozijnen zonder concessies te hoeven doen aan de uitstraling kies dan voor de K-Vision Reproline van Bouwbedrijf J.J. de Haas BV.

Houten kozijnen 

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Eerst bespreken we met u van welk materiaal u nieuwe kozijnen wilt hebben. Hout of liever kunststof. De Haas Maassluis heeft het!

Kiest u voor houten kozijnen dan maken we deze in onze eigen werkplaats. Geheel naar uw wens, in elk model. Met of zonder roeden. Met openslaand of draai-kiepraam. Voorzien van isolatieglas of HR++ glas.

De deuren kunnen we zelf maken of u kiest een mooie deur bij een van onze leveranciers. Bijvoorbeeld van xx, SkantraeWeekamp of een mooie stijldeur van Bodor. Zonodig worden allen draaiende delen voorzien van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk veilig wonen.

Aluminium kozijnen

Wat aluminium zo bijzonder maakt is zijn stijlvolle uitstraling, de hoge stabiliteit, veiligheid, energie-efficiëntie, geluidsisolatie, duurzaamheid en verkrijgbaarheid in alle denkbare RAL-kleuren. Met aluminium vertrouwt u op een hoogwaardige oplossing.