Onze services

Voor de particuliere opdrachtgever

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? Wij kunnen u bijstaan en in overleg met u uw plannen verder ontwikkelen. Dit kunnen we doen in bouwteam verband. Samen met u en onze adviseurs op gebied van installaties en constructie bepalen we de randvoorwaarden voor de nieuwbouw. Voor het uitwerken van uw plannen, het maken van constructieberekeningen, overleg met de betreffende ambtenaar van de gemeente en uiteindelijk het aanvragen van de bouwvergunning werken wij samen met diverse tekenbureaus. In de loop van de jaren zijn door ons vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd.


Renovatie - Verbouw

Welke verbouwing u ook in gedachten hebt, bij ons krijgt u eerst uitgebreid en deskundig advies. Wij maken een afspraak met u bij u thuis of op ons kantoor. Daarna krijgt u een uitgebreide schriftelijke offerte. Zonodig verzorgen we de bouwtekeningen en vragen een bouwvergunning aan. Vervolgens zorgen we voor een uitvoering die voldoet aan uw wensen en de hoogste kwaliteitseisen. Kozijnen, draai-kiepramen, hef-schuifpuien en trappen in elke gewenste houtsoort, in elke maat en uitvoering maken wij in onze eigen werkplaats. Maar ook kozijnen in kunststof of aluminium kunnen wij geheel op maat leveren en bij u aanbrengen. Kunststof kozijnen met het K-Vision profiel kunnen wij u als enige dealer van het fabrikaat Kochs in de regio zeer voordelig aanbieden.

 

 

Kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Eerst bespreken we met u van welk materiaal u nieuwe kozijnen wilt hebben. Hout of liever kunststof. Bouwbedrijf De Haas heeft het! Kiest u voor houten kozijnen dan maken we deze in onze eigen werkplaats. Geheel naar uw wens, in elk model. Met of zonder roeden. Met openslaand of draai-kiepraam en voorzien van beglazing. De maatwerkdeuren kunnen we zelf maken of u kiest een mooie deur bij een van onze leveranciers, zoals bijvoorbeeld Skantrae, Weekamp of een mooie stijldeur van Bodor. Alle draaiende delen voorzien van het juiste hang- en sluitwerk eventueel met of zonder politiekeurmerk veilig wonen.