Over ons

 

Algemeen

Bouwbedrijf De Haas is opgericht op 1 september 1965 door Koos de Haas op de huidige locatie, toen nog Maasland. In de stal van de boerderij van zijn vader zette hij wat oude machines neer en maakte zijn eerste kozijnen voor zijn eerste opdracht: een extra slaapkamer aan een houten huisje. Het bedrijf groeide snel. Er werd personeel aangenomen. In 1980 werd de oude stal afgebroken en een kantoor, kantine en opslagruimte gebouwd.

Na een aantal jaren te hebben meegewerkt heeft Jacco de Haas in 1998 het bedrijf overgenomen van zijn vader. Bouwbedrijf De Haas is door Jacco uitgebreid tot een modern bouwbedrijf met 15 medewerkers.

In 2006 is 3/4 deel van de loodsen welke in de loop van de jaren werden aangebouwd en opgebouwd gesloopt en vervangen door een nieuwe bedrijfsruimte met machinale werkplaats en kantoordeel. Dit nieuwe bedrijfsgebouw voldoet aan de huidige eisen van arbo-wetgeving, bouwbesluit, brandveiligheid en milieu.

Per 1 september 2018 is Hilbert van der Hout in dienst getreden als mede directeur. Hilbert zal, naast Jacco, als bestuurder van Bouwbedrijf J.J. de Haas bv aantreden en zal de projectleiding van enkele grotere opdrachten gaan verzorgen. Hiermee gaat de wens van Jacco in vervulling.

Omdat ons bedrijf langzaam weer aan het groeien is, is het nodig om de mankrachten op kantoor verder aan te vullen. Er is momenteel veel aanbod van grotere werken welke veelal in bouwteam worden aangenomen. Het aantrekken van Hilbert is een mooie en zeer positieve ontwikkeling voor ons bedrijf en verwachten hiermee naar de toekomst toe een goede stap te hebben gezet

Bouwbedrijf J.J. de Haas B.V. is klaar voor de toekomst

overons-jjdehaas